Varen op het Markermeer, IJsselmeer & verder!

ZEILJACHT, ZEILBOOT & SLOEP VERHUUR KAAPHOORN CHARTERS DIRECT AAN HET IJSSELMEER

Een Zeiljacht, Zeilboot of Sloep huren doet u bij Kaaphoorn Charters zeiljacht en sloep verhuur direct aan het IJsselmeer wij heten u graag welkom! Bij ons huurt u kwaliteit zeiljachten, zeilboten en sloepen voor de scherpste prijs om heerlijk te gaan zeilen op het Markermeer, IJsselmeer, Waddenzee & verder! Wij zijn recht door zee en kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding, professionaliteit, kwaliteit, zeer goede bereikbaarheid en nabij Hoorn direct gelegen aan het IJsselmeer.

OP ONS KOMPAS KUNT U RUSTIG EEN ZEILJACHT,  ZEILBOOT OF SLOEP HUREN!

U bent bij ons welkom om zeer nette en compleet uitgeruste luxe zeiljachten van o.a. het bekende merk Bavaria tegen zeer scherpe prijzen te huren! Alleen één dagje zeilen? Wij verhuren ook open zeilboten als o.a. de 470, een exceptionele dag-zeiler maar ook ideaal voor een halve dag weg. Heeft u niets met zeilen maar wilt u wel even lekker het water op om van de omgeving te genieten? Huur dan bij ons een luxe en sportieve sloep van het merk Maxima!

EEN ZEILJACHT, ZEILBOOT OF SLOEP HUREN EN HISTORISCHE PLAATSEN BEZOEKEN

Onze boten liggen in Marina Kaap Hoorn direct aan het IJsselmeer binnen een steenworp afstand van de oude Verenigde Oost-Indische Compagnie stad Hoorn met al haar sfeer, nautische geschiedenis, gezellige havens en centrum waar of het soms lijkt of dat de tijd heeft stil gestaan.
Historische plaatsen als Enkhuizen, Edam, Volendam, Marken, Monnickendam en Amsterdam zijn op geringe vaarafstand gelegen en snel bereikbaar.

Wilt u met uw gehuurde zeiljacht of zeilboot verder? De sluis van Enkhuizen richting het IJsselmeer en Waddenzee ligt op nog geen 11nm vaarafstand en gezellig naar Lelystad met haar Bataviawerf, outlet center Bataviastad en sluis richting het IJsselmeer is ook snel bereikt. Ook een bezoek aan Amsterdam is makkelijk in een dagdeel te bereiken waarna u eventueel via IJmuiden de Noordzee op kunt richting de Waddenzee of Zeeland.

Kortom, Zeiljacht, Zeilboot en Sloep verhuur Kaaphoorn Charters met haar thuishaven ‘Marina Kaap Hoorn’ direct aan het IJsselmeer, verwelkomt u graag!

Niet alleen varen

Huurders op een zeiljacht, zeilboot of sloep van Kaaphoorn Charters die niet alleen willen varen maar ook hun tijd willen benutten om meer te doen dan alleen maar varen zijn op onze locatie aan het juiste adres.

Houdt u van snellere watersport activiteiten?

Bij Kaaphoorn Charters Zeiljacht, Zeilboot & Sloep Verhuur heeft U ook de mogelijkheid om te waterskiën, kneeboarden of in een bandje achter onze snelle speedboot aan te worden gesleept. Wilt U nog extremer..? Bezoek dan eens VOLT Hoorn op nog geen 500 meter lopen en verleg uw grenzen!

Nog boodschappen doen?

Een zeer grote en uitgebreide Lidl supermarkt ligt op nog geen 7 min. autorijden van onze haven, zie: Lidl Hoorn Via internet uw boodschappen bij DEEN doen en vlak voor de haven ophalen kan ook! Uw boodschappen kunt u op iets meer als 1 min. rijden voor de haven ophalen bij het DEEN supermarkten afhaalpunt.