Het leukste vrijgezellenfeest voor vrouwen in Noord-Holland

little-john-lPBpz4ePiMc-unsplash.jpg

We horen en zien regelmatig dat mannen even gezellig met elkaar een weekendje gaan zeilen om zonder hun vrouwelijke partner de spreekwoordelijke grenzen te verleggen en bij thuiskomst de vaak jaloersmakende ervaringen delen.

Om de Girls een soortgelijke ervaring te bieden hebben wij het GIRL POWER! arrangement in het leven geroepen. Lekker met vrouwen onder elkaar een weekendje zeilen en genieten op één van onze luxe en comfortabele zeiljachten waarbij op vrijdag vanaf 17:00 uur kan worden ingescheept en een glaasje bubbels met een hapje voor u klaar staat.

Bestemming van de zeiltocht

Op zaterdag vaart u af onder begeleiding van een stoere schipper vanuit Marina Kaaphoorn naar bijvoorbeeld Bataviahaven Lelystad alwaar de Girls gezamenlijk hun hart op kunnen halen in de vele aanwezige Outletstores van Batavia stad en wordt op zondag de zeiltocht terug ingezet. Uiteraard zijn andere bestemmingen ook mogelijk.

Gezelligheid met fijne kneepjes

Natuurlijk staat gezelligheid als Girls onder elkaar bovenaan maar geeft het ook de kans om de fijne kneepjes van het manoeuvreren & zeilen te verbeteren of te leren zonder dat de mannelijke partner daar met z’n neus bovenop staat!

Inschrijving is vanaf 4 tot 10 personen(!) per luxe zeiljacht mogelijk. De vele onderdelen van het varen met- en op een zeiljacht komen onder begeleiding en toeziend oog van onze professionele maar zeer zeker ook gezellige, stoere schipper(s) aan bod en deze zal indien door u gewenst een slaapplek elders dan aan boord innemen. Ook bestaat de mogelijkheid om bij ons een zeilpak te huren als u die niet bezit.

Voor vragen, mogelijkheden en/of reserveren kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op