De eerste verdieping

B&B kamer 1 en 2

Op de 1ste verdieping  van het DRIJVENDE havenkantoor van Marina Kaap Hoorn bevinden zich 2 nette kamers, voorzien van een eigen toegangsslot, een 2-persoons bed, tafel, koelkastje, smart TV, WIFI, garderobe kast en een adembenemend uitzicht op de haven van Marina Kaap Hoorn, het Hoornse Hop, het Markermeer en het Hoornse Julianapark.

Gezamenlijk toilet en luxe badkamer

Voor deze kamers is er een gezamenlijk toilet en een luxe gezamenlijke badkamer met dubbele wastafel en een walk-in shower ter beschikking. Tevens is er een aparte kamer waar het ontbijt genuttigd kan worden met de beschikking over een Nespresso koffiemachine, waterkoker, broodrooster en een eierkoker.

De tweede verdieping

Kaaphoorn Club luxe kamer

Op de 2e verdieping  van het havenkantoor bevindt zich een  luxe kamer met een grote smart TV, WIFI, koelkast, eigen Nespresso koffiemachine, waterkoker, ruim 2-persoons bed, ruime garderobekast en zelfs een walk-in closet. Een luxe badkamer met ligbad en douche, toilet en een dubbele wastafel. Het uitzicht vanuit deze kamer is werkelijk adembenemend.

Kaap Hoorn Club Bed & Breakfast in Noord-Holland boeken

Voor meer informatie en boeken, druk op onderstaande boeking knop. Informeer ook tijdens uw bezoek in het havenkantoor naar vele andere mogelijkheden zoals een sensationele powerboat trip naar de Markerwadden voor maximaal 4 personen of het huren van SUP´s, E-Scooters en nog veel meer!

Boek hier uw B&B