Plannen, praten, perfectioneren, performen!

hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash.jpg

Om op een bijzondere, efficiënte en uitdagende manier uw bedrijfsteam op het juiste en hoogst haalbare niveau te krijgen hebben wij dit speciale arrangement bedacht.

Als er één plek is waar je elkaar goed leert kennen en zult moeten samenwerken om überhaupt op een juiste en veilige manier te kunnen starten, dan is dat wel op een zeiljacht! Het schip is immers zo snel en zo zeewaardig als haar bemanning -de juiste manier van communiceren, instrueren, coachen, delegeren en dus samenwerken maakt de bemanning en daarmee het schip succesvol.

Wij weten inmiddels uit ervaring dat zeilen bij uitstek de manier is om een sterk team te bouwen. De onderlinge samenwerking, communicatie en leiderschap komen tijdens het zeilen dan ook allemaal ruimschoots aan bod wat de zeilsport uitermate geschikt maakt om uw team op een effectieve en enerverende manier te trainen waarbij het nuttige met het aangename verenigd wordt!

Een teamuitje om nooit te vergeten

Onze trainers zijn allen zeer ervaren schippers en opgeleide zeilinstructeurs met allemaal verschillende achtergronden die samen met onze professionele bedrijfskunde- & communicatie trainer weten hoe het hoogste rendement uit een team op een leuke, enerverende maar vooral ook veilige manier gehaald kan worden. Persoonlijke aandachtspunten en leerdoelen komen gaandeweg dit arrangement boven drijven en zullen waar nodig als collectief (extra) behandeld worden om meer betrokkenheid met elkaar en derhalve ook automatisch met uw bedrijf te krijgen.

Om echter het hoogst haalbare rendement uit deze dag te krijgen, nemen we van te voren eerst met u samen de invulling en aandachtspunten door.

Voor vragen, mogelijkheden en/of reserveren kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op