Dagje uit in Noord-Holland

Of het u gaat om lekker een dagje ontspannen te genieten op het water in een zeil- of speedboot, een inspannende dag bezig te zijn en te genieten van spanning, sensatie en competitie of is het momenteel erg belangrijk om uw bedrijfsprestaties te verbeteren dmv een teambuilding dag te organiseren, bij Kaaphoorn Charters kunt u voor vele nautische arrangementen onder professionele begeleiding terecht, zelfs voor een compleet georganiseerde bruiloft op of bij een zeiljacht!

Kies uw arrangement

Voor al onze arrangementen en evenementen hebben wij een speciale verzekering waar door u gegarandeerd volledig zorgeloos aan deze activiteiten kunt deelnemen!

Het huwelijksbootje in

Trouwlocatie in Noord-Holland

Onze Bavaria 50 cruiser “Global Buccaneer” is een officieel goedgekeurd en gekwalificeerd zeiljacht om als trouwlocatie voor uw trouw arrangement te fungeren! Wij kunnen bijvoorbeeld op uw verzoek het schip in Volendam of in de oude binnenstad van de oude VOC steden Hoorn, Enkhuizen, Edam en Medemblik afmeren maar kan het natuurlijk ook gewoon bij ons hier in Marina Kaaphoorn welke bij uitstek geschikt is om uw bruiloft te organiseren.

Meer informatie

Teambuilding op een zeilboot

Teambuilding, management- en communicatietraining. Communicatie en managementvoering binnen uw bedrijf bepaalt het uiteindelijke resultaat! Om op een bijzondere, efficiënte en uitdagende manier uw bedrijfsteam op het juiste en hoogst haalbare niveau te krijgen hebben wij dit speciale arrangement bedacht.

Meer informatie

Regatta arrangement

Heeft u altijd al eens een keertje met uw familie, vrienden, buren of met uw bedrijf een echte zeilwedstrijd willen varen met luxe zeiljachten om voor iedereen een onvergetelijke dag te beleven? Wij helpen u om dit professioneel en geheel verzekerd te organiseren – 1 van onze specialiteiten.

Meer informatie