Waar secondes tellen

ian-keefe-o51ZmPzv95Q-unsplash.jpg

Zeilmanoeuvres zo goed mogelijk uitvoeren, goede onderlinge communicatie, het nemen van de juiste- vaak tactische- beslissingen en een goede samenwerking zijn van groot belang. De boot is namelijk zo snel en zo goed als haar bemanning!

In Marina Kaaphoorn ontvangen wij u in Strandpaviljoen Brasserie Oranje Buiten om onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekkernij het zeilprogramma van de dag uit te leggen. U vaart op onze exclusieve en speciaal hiervoor ontworpen Bavaria B/one’s, echte lichte wedstrijd zeilers voor een bemanning van maximaal 5 personen per boot en helemaal voor dit arrangement uitgerust. Beschikt u niet over een ervaren schipper? Wij kunnen deze racers ook voor u voorzien van ervaren en professionele schippers. Indien gewenst kunnen wij u gedurende dag voorzien van eten en drinken en/of een culinaire afsluiting verzorgen om ook die zorg uit handen te nemen.

Prijs vanaf 6 personen

Prijzen op aanvraag vanaf minimaal 6 personen en naar eigen invulling- eventueel voorzien van professionele schippers, automatische zwemvesten, zeilkleding en catering.

Voor vragen, mogelijkheden en/of reserveren kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op