Zeilboot IJsselmeer Huren

Kom en huur een zeilboot aan het IJsselmeer!

Bent u op zoek naar een zeilboot IJsselmeer? Dan bent u bij Kaaphoorn Charters op de juiste plek! Het IJsselmeer is de ideale plek om een zeilboot te huren. Of het nu een grote of een kleine zeilboot is, het IJsselmeer heeft voor ieder wat wils!

Zeilboot IJsselmeer Huren

Met een zeilboot op het IJsselmeer beleeft u de ultieme vrijheid. Of het nu een weekeinde is of een lange vaarvakantie in een grote Bavaria 50 Cruiser, zeilen op het IJsselmeer doet u in een zeilboot van Kaaphoorn Charters!

Vaarvakantie op het IJsselmeer

Bent u zoekende naar een leuke en sportieve invullen van uw vakantie? Huur dan een zeilboot bij Kaaphoorn Charters en zeil naar alle mooie plekjes aan het IJsselmeer. Van Medemblik tot Enkhuizen en van Urk tot Stavoren. Allemaal geweldige plekken om aan te doen met een zeilboot!

Bent u klaar op het IJsselmeer dan wacht de Waddenzee of het Markermeer op u. Maak de vaarvakantie compleet door lekker uit te waaien op de wadden en overnacht in de prachtige haven van Terschelling of Vlieland. Ook op het Markermeer hoeft u zich niet te vervelen. Bezoek Volendam, Monnickendam, Marken, Muiden, Amsterdam of Hoorn met uw zeilboot.

Een zeilboot IJsselmeer huren

Wilt u een zeilboot IJsselmeer huren voor een unieke ervaring op het IJsselmeer? U kunt kiezen uit open zeilboten die geschikt zijn voor dagtochten of een weekend weg. We hebben voor groepen tot 6 personen ook zeilboten tussen de 30ft en 40ft. Deze zeilboten zijn van het merk Bavaria. Alleen maar top zeilboten!

Zoekt u echt iets luxe en imposant? Huur dan onze Bavaria 46 Cruiser, Bavaria 47 Cruiser of onze grootste zeilboot IJsselmeer in de vloot; de Bavaria 50 Cruiser.