Bavaria Huren

Kom en huur een Bavaria zeilboot aan het IJsselmeer!

Bent u op zoek naar een Bavaria huren? Dan bent u bij Kaaphoorn Charters bootverhuur op de juiste plek! Het IJsselmeer is de ideale plek om een Bavaria te huren. Of het nu een grote of een kleine Bavaria is, het IJsselmeer heeft voor ieder wat wils!

Bavaria Huren

Met een Bavaria op het IJsselmeer beleeft u de ultieme vrijheid. Of het nu een weekeinde is of een lange vaarvakantie in een grote Bavaria 50 Cruiser, varen op het IJsselmeer doet u in een Bavaria van Kaaphoorn Charters bootverhuur!

Vaarvakantie op het IJsselmeer

Bent u zoekende naar een leuke en sportieve invulling van uw vakantie? Huur dan een Bavaria bij Kaaphoorn Charters bootverhuur en zeil naar alle mooie plekjes aan het IJsselmeer. Van Medemblik tot Enkhuizen en van Urk tot Stavoren. Allemaal geweldige plekken om aan te doen met een Bavaria!

Klaar op het IJsselmeer dan wacht de Waddenzee of het Markermeer op u. Maak de vaarvakantie compleet door lekker uit te waaien op de wadden en overnacht in de prachtige haven van Terschelling of Vlieland. Ook op het Markermeer hoeft u zich niet te vervelen. Bezoek Volendam, Monnickendam,  Marken, Muiden, Amsterdam of Hoorn met uw Bavaria.

Een Bavaria huren

Wilt u een Bavaria huren voor een unieke ervaring op het IJsselmeer? U kunt kiezen uit open Bavaria die geschikt zijn voor dagtochten of een weekend weg. We hebben voor groepen tot 6 personen ook Bavaria’s tussen de 30ft en 40ft.

Zoekt u echt iets luxe en imposant? Huur dan onze Bavaria 46 Cruiser, Bavaria 47 Cruiser of onze grootste Bavaria in de vloot; de Bavaria 50 Cruiser.

Bavaria 34 Cruiser

Bavaria huren bij Kaaphoorn Charters Bootverhuur