Zeilboot verhuur

Zeilboot verhuur Kaaphoorn Charters. Kom en huur een zeilboot aan het IJsselmeer!

Bent u op zoek naar een zeilboot verhuur? Dan bent u bij Kaaphoorn Charters zeilboot-verhuur op de juiste plek! Het IJsselmeer is de ideale plek om een zeilboot te huren. Of het nu een grote of een kleine zeilboot is, het IJsselmeer heeft voor ieder wat wils!

Zeilboot Verhuur

Met een zeilboot op het IJsselmeer beleeft u de ultieme vrijheid. Of het nu een dagtochtje is in een Bavaria B/One of een lange vaarvakantie in een grote Bavaria 50 Cruiser, varen op het IJsselmeer doet u in een boot van Kaaphoorn Charters zeilboot-verhuur!

Zeilboot-verhuur op het IJsselmeer

Bent u zoekende naar een leuke en sportieve invulling van uw vakantie? Huur dan een zeilboot bij Kaaphoorn Charters zeilboot-verhuur en zeil naar alle mooie plekjes aan het IJsselmeer. Van Medemblik tot Enkhuizen en van Urk tot Stavoren. Allemaal geweldige plekken om aan te doen met een zeilboot!

Bent u klaar op het IJsselmeer dan wacht de Waddenzee of het Markermeer op u. Maak de vaarvakantie compleet door lekker uit te waaien op de wadden en overnacht in de prachtige haven van Terschelling of Vlieland. Ook op het Markermeer hoeft u zich niet te vervelen. Bezoek Monnickendam, Hoorn of Marken met uw zeilboot.

Een zeilboot huren

Wilt u een zeilboot huren voor een unieke ervaring op het IJsselmeer? U kunt kiezen uit open zeilboot die geschikt zijn voor dagtochten of een weekend weg. We hebben voor groepen tot 6 personen ook zeilboten tussen de 30ft en 40ft. Deze boten zijn van de merken Hanse, Dehler en Bavaria. Alleen maar topmerken!

Zoekt u echt iets luxe en imposant? Huur dan onze Bavaria 46 Cruiser, Bavaria 47 Cruiser of onze grootste zeilboot in de vloot; de Bavaria 50 Cruiser.

Bavaria 34 Cruiser

Zeilboot huren bij Kaaphoorn Charters Zeilboot-verhuur