Onze Verhuur Vloot in Marina Kaaphoorn aan het IJsselmeer

Europ huur je bij Kaaphoorncharters

Olympische Klasse Europe 1 zeilboot huren aan het IJsselmeer

1/2 Dagprijs vanaf € 45,00

Dankzij haar lichte gewicht en trimbaarheid is de Europe 1 een snelle en ideale zeilboot om bijvoorbeeld een dagje het IJsselmeer te verkennen. Tevens is deze zeilboot een ideale vervolg stap voor diegene die bijvoorbeeld de Optimist klasse ontgroeid zijn maar zich verder in de zeilsport willen ontwikkelen.

Olympische Klasse Europe 2 zeilboot huren aan het IJsselmeer

1/2 Dagprijs vanaf € 45,00

De Europe 2, een zeilboot om bijvoorbeeld een dagje het IJsselmeer mee te gaan verkennen. De zeilboot is ook een ideale vervolg stap voor diegene die bijvoorbeeld de Optimist klasse ontgroeid zijn maar zich verder in de zeilsport willen ontwikkelen om hierna weer een stapje groter te gaan naar bijvoorbeeld de Flying Junior, 470 of een Bavaria BOne.

Flying Junior (FJ) zeilboot huren aan het IJsselmeer

1/2 Dagprijs vanaf € 45,00

De FJ, een speciaal ontworpen kleine open zeilboot om bijvoorbeeld een dagje het IJsselmeer mee te gaan verkennen. De Flying Junior dankt zijn bekendheid aan uitstekende zeileigenschappen. Door de zelflozende dubbele bodem is de FJ ook zeer geschikt voor groot water, zoals het Markermeer en IJsselmeer. Ondanks de naam is de Flying Junior populair in alle leeftijdsklassen.

Olympische Klasse 470 zeilboot huren aan het IJsselmeer

1/2 Dagprijs vanaf € 50,00

Deze 470 is een snelle en ideale zeilboot om heerlijk een dagje het Markermeer te verkennen. Ook deze zeilboot is een ideale vervolg stap voor diegene die bijvoorbeeld de Optimist klasse ontgroeid zijn maar zich verder in de zeilsport willen ontwikkelen om hierna een stap groter te gaan.

De zeiljachten van Kaaphoorn Charters

Bavaria 34 Cruiser 2008 zeilboot huren aan het IJsselmeer

Weekprijs € 600,00 – € 1.000,00

Dit wendbare, comfortabele en makkelijk te bedienen zeiljacht is gemakkelijk solo te varen maar ideaal voor 2 tot 4 personen waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat om een 5e & 6e slaapplaats te creëren in haar salon. Dankzij haar geringe diepgang, zeilprestaties en comfort is ze een ideaal zeiljacht om vanaf het Markermeer ook het IJsselmeer en de Friese wateren te verkennen.

catalina 36 MKII 2000

Catalina 36 MKII 2000 zeilboot huren aan het IJsselmeer

Weekprijs € 600,00 – € 1.000,00

Dit ondanks haar leeftijd zeer goed onderhouden, comfortabele en makkelijk te bedienen zeiljacht is gemakkelijk solo te varen maar ideaal voor 2 tot 4 personen waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat om een 5e & 6e slaapplaats te creëren in haar salon. Dankzij haar geringe diepgang, zeilprestaties en comfort is ze een ideaal zeiljacht om vanaf het Markermeer ook het IJsselmeer en de Friese wateren te verkennen.

Bavaria 38 cruiser 2008 Kaaphoorn Charters

Bavaria 38 Cruiser 2008 zeilboot huren aan het IJsselmeer

Weekprijs € 950,00 – € 1.350,00

Dit snelle, comfortabele en makkelijk te bedienen zeiljacht is gemakkelijk duohanded te varen maar ideaal voor 2 tot 6 personen waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat om een 7e & 8e slaapplaats te creëren in haar salon. Dankzij haar diepgang, zeilprestaties en comfort is ze een ideaal zeiljacht om vanaf het Markermeer ook het IJsselmeer en de Waddenzee te verkennen.

Bavaria 46 Cruiser 2006 huren aan het IJsselmeer

Weekprijs € 1.200,00 – € 1.700,00

Ze behoort tot de één van de grootste, meest luxe uit onze vloot en biedt ruimte voor 8 personen waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat om een 9e & 10e slaapplaats te creëren in de salon van deze Bavaria 46 cruiser. Dankzij haar zeilprestaties en exceptionele luxe- en ruimte, comfort is deze verhuur zeilboot met name geschikt als lange afstand zeiler voor bijvoorbeeld een mooie zeiltocht richting Engeland.

Bavaria 46 Cruiser 2008 huren aan het IJsselmeer

Weekprijs € 1.200,00 – € 1.700,00

Ze behoort mede tot één van de grootste en snelste uit onze vloot en biedt ruimte voor 8 personen waarbij de mogelijkheid bestaat om een 9e slaapplaats te creëren in haar salon. Eenmaal aan boord van de Bavaria 46 cruiser zult verstelt van de ruimte die dit zeiljacht u heeft te bieden. Zodra deze Bavaria 46 cruiser wind in haar zeilen vangt is zij echt in haar element en gaat zij ervoor….

Bavaria 47 cruiser 2010 zeilboot huren aan het IJsselmeer

Weekprijs € 1.300,00 – € 1.800,00

Deze Bavaria 47 cruiser  behoort tot de grotere uit onze vloot en biedt ruimte aan 8 personen. Eenmaal aan boord van deze Bavaria 47 cruiser zult u verstelt staan van de ruimte en comfort die dit jacht voor 8 personen te bieden heeft. Zodra de Bavaria 47 cruiser wind in haar zeilen vangt is zij echt in haar element en worden langere dag afstanden zeilen een waar genot. Dit geweldige zeiljacht is onlangs toegevoegd aan onze verhuur vloot en vanaf nu beschikbaar.

Bavaria 50 Cruiser 2006 zeilboot huren aan het IJsselmeer

Weekprijs € 1.400,00 – € 1.900,00

In 2016 geheel voorzien van nieuwe matrassen en zithoek alsmede nieuwe zeilen, behoort ze tot de luxere en grootste uit onze vloot, biedt ruimte voor 10 personen waarbij de mogelijkheid bestaat om een 11e slaapplaats te creëren in haar salon, kortom een ideale lange afstand zeiler voor grotere groepen en/of families. Een nettere en completer uitgeruste 50ft uit 2006 vindt u in Nederland niet. Kortom een echte aanrader!

Bavaria cruiser 50 2013 huur je bij Kaaphoorncharters

Bavaria cruiser 50 2013 zeilboot huren aan het IJsselmeer

Weekprijs € 2.000,00 – € 2.400,00

Deze Bavaria cruiser 50 2013 is volledig ingericht en comfortabel geschikt voor meerdere families tot maximaal 10 personen omdat het hier een 5-cabine versie betreft. Het briljante Design, met inbegrip van een dubbel roerblad systeem, is uniek voor de Cruiser klasse, de up-wind- en down-wind prestaties, evenals vingertop controle op deze indrukwekkend grote en sterke zeilboot zijn opvallend. Dit geweldige zeiljacht is onlangs toegevoegd aan onze verhuur vloot en vanaf nu beschikbaar. De Bavaria cruiser 50 2013… een aanbeveling!

GRATIS PROEFVAREN MET DE KAAPHOORN CHARTERS ZEILJACHTEN & ZEILBOTEN

Kom ook gratis en vrijblijvend proefvaren met het zeiljacht van uw keuze, bij Kaaphoorn Charters zeiljachten & zeilboten verhuur.

U wilt graag een zorgeloze vaarvakantie met één van de goed uitgeruste en verzorgde zeiljachten van Kaaphoorn Charters huren? U wilt toch wel zeker weten dat het zeiljacht welke u bij ons huurt ook aan uw verwachting voldoet!

Bij ons bestaat de mogelijkheid om op een doordeweekse dag een gratis en vrijblijvende proefvaart van een uur te maken met het door u gewenste zeiljacht. U krijgt dan een goede indruk van het zeiljacht en de faciliteiten en service die wij als HISWA erkende verhuurder onze klanten bieden.