Jachtverhuur IJsselmeer

Kom en huur een zeiljacht aan het IJsselmeer!

Bent u op zoek naar jachtverhuur IJsselmeer? Dan bent u bij Kaaphoorn Charters jachtverhuur op de juiste plek! Het IJsselmeer is de ideale plek om een zeiljacht te huren. Of het nu een grote of een klein zeiljacht is, het IJsselmeer heeft voor ieder wat wils!

Jachtverhuur IJsselmeer

Met een zeiljacht op het IJsselmeer beleeft u de ultieme vrijheid. Of het nu een weekeinde of een lange vaarvakantie in een grote Bavaria 50 Cruiser, zeilen op het IJsselmeer doet u in een zeiljacht van Kaaphoorn Charters jachtverhuur!

Vaarvakantie op het IJsselmeer

Bent u zoekende naar een leuke en sportieve invulling van uw vakantie? Huur dan een zeilboot bij Kaaphoorn Charters Jachtverhuur en zeil naar alle mooie plekjes aan het IJsselmeer. Van Medemblik tot Enkhuizen en van Urk tot Stavoren. Allemaal geweldige plekken om aan te doen met een zeiljacht!

Bent u klaar op het IJsselmeer dan wacht de Waddenzee of het Markermeer op u. Maak de vaarvakantie compleet door lekker uit te waaien op de wadden en overnacht in de prachtige haven van Terschelling of Vlieland. Ook op het Markermeer hoeft u zich niet te vervelen. Bezoek Volendam, Monnickendam, Marken, Muiden, Amsterdam of Hoorn met uw zeilboot.

Een zeiljacht huren

Wilt u een zeiljacht IJsselmeer huren voor een unieke ervaring op het IJsselmeer? U kunt kiezen uit open zeiljachten die geschikt zijn voor dagtochten of een weekend weg. We hebben voor groepen tot 6 personen ook zeiljachten tussen de 30ft en 40ft. Deze zeiljachten zijn van het merk Bavaria. Alleen maar top zeiljachten!

Zoekt u echt iets luxe en imposant? Huur dan onze Bavaria 46 Cruiser, Bavaria 47 Cruiser of onze grootst zeiljacht IJsselmeer in de vloot; de Bavaria 50 Cruiser.

Bavaria 34 Cruiser

Kaaphoorn Charters Jachtverhuur op het IJsselmeer