Boot Huren

Kom en huur een boot aan het IJsselmeer!

Bent u op zoek naar een boot huren? Dan bent u bij Kaaphoorn Charters bootverhuur op de juiste plek! Het IJsselmeer is de ideale plek om een boot te huren. Of het nu een grote of een kleine boot is, het IJsselmeer heeft voor ieder wat wils!

Zeilboot IJsselmeer Huren

Met een boot op het IJsselmeer beleeft u de ultieme vrijheid. Of het nu een weekeinde is of een lange vaarvakantie in een grote Bavaria 50 Cruiser, varen op het IJsselmeer doet u in een boot van Kaaphoorn Charters bootverhuur!

Vaarvakantie op het IJsselmeer

Bent u zoekende naar een leuke en sportieve invulling van uw vakantie? Huur dan een boot bij Kaaphoorn Charters bootverhuur en zeil naar alle mooie plekjes aan het IJsselmeer. Van Medemblik tot Enkhuizen en van Urk tot Stavoren. Allemaal geweldige plekken om aan te doen met een boot!

Bent u klaar op het IJsselmeer dan wacht de Waddenzee of het Markermeer op u. Maak de vaarvakantie compleet door lekker uit te waaien op de wadden en overnacht in de prachtige haven van Terschelling of Vlieland. Ook op het Markermeer hoeft u zich niet te vervelen. Bezoek Volendam, Monnickendam, Marken, Muiden, Amsterdam of Hoorn met uw boot.

Een boot huren

Wilt u een boot huren voor een unieke ervaring op het IJsselmeer? U kunt kiezen uit open boot die geschikt zijn voor dagtochten of een weekend weg. We hebben voor groepen tot 6 personen ook boten tussen de 30ft en 40ft. Deze boten zijn van het merk Bavaria. Alleen maar top zeilboten!

Zoekt u echt iets luxe en imposant? Huur dan onze Bavaria 46 Cruiser, Bavaria 47 Cruiser of onze grootste boot in de vloot; de Bavaria 50 Cruiser.

Bavaria 34 Cruiser

Boot huren bij Kaaphoorn Charters Bootverhuur